Persondatapolitik

Gigabit behandler de oplysninger, du giver os eller vi indsamler om dig, i overensstemmelse med gældende regler. Vi er bevidste om, at dine oplysninger skal behandles med respekt for oplysningernes fortrolighed og for dit privatliv.

På denne side kan du læse mere om vores behandling af dine personoplysninger og dine rettigheder.

Hos Gigabit kan vi have to roller i forbindelse med persondata. Oftest er vi dataansvarlig som indebærer, at vi bærer det overordnede ansvar for, at dine data behandles og lagres på forsvarlig vis. Gigabit skal yderligere leve op til skærpede krav til sikkerhed og logning da vi også skal leve op til telelovgivningen. Som databehandler har Gigabit ansvaret for, at lagre personfølsomme data, såsom dit navn, adresse, email og telefonnummer på forsvarlig vis.

Cookies

På gigabit.dk anvender vi ”cookies”, ligesom de fleste andre hjemmesider gør det. En "cookie" er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende, med det formål at genkende og huske indstillinger, udføre statistik og målrette indhold til dig. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode såsom en virus, malware eller lignende.

Hvis du ikke ønsker, at vi indsamler oplysninger, bør du slette dine cookies fra din browser og undlade videre brug af vores hjemmeside. Sletter eller blokerer du cookies, vil indholdet kunne blive mindre relevante for dig og nogle ting vil måske ikke fungere optimalt. Websitet benytter også cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte: google.com og googlesyndication.com.

Hvis du afviser cookies, skal du være opmærksom på, at der måske er funktioner og services på vores hjemmeside, du ikke kan bruge. Hvis du afviser, gøres dette med en cookie for at huske dit nej.

Dine rettigheder

  • Du har ret til at se de personoplysninger, Gigabit har om dig, og få en række oplysninger om behandlingen af disse.
  • Du har ret til at få urigtige/forkerte personoplysninger om dig rettet.
  • Du har som udgangspunkt ret til at få slettet dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser, der nævnes i databeskyttelsesforordningen, er opfyldt. Flere af vores produkter og services kræver dog dit navn og adresse for, at vi fortsat kan levere dette!
  • Du har ret til at få begrænset behandlingen af dine personoplysninger, hvis én af en række betingelser er opfyldt.
  • Du har i visse tilfælde ret til at modtage dine personoplysninger og til at anmode om, at personoplysningerne overføres fra én dataansvarlig til en anden.
  • Du har ret til at gøre indsigelse mod en ellers lovlig behandling af dine personoplysninger.
  • Du har ret til ikke at være genstand for en automatisk afgørelse udelukkende baseret på automatisk behandling, herunder profilering.

Kontaktoplysninger

Hvis du har spørgsmål til vores behandling af dine oplysninger, er du altid velkommen til at kontakte vores support.
Du kan kontakte vores support på følgende måder:

Email: support@gigabit.dk
Telefon: 71 99 22 30

Adresse:

Gigabit ApS
Formervangen 34
2600 Glostrup

Klage til Datatilsynet

Du har ret til at indgive en klage til Datatilsynet, hvis du er utilfreds med den måde, Gigabit behandler dine personoplysninger på. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk

Vi benytter Cookies. Cookies gør os bedre i stand til at yde en god service for dig
Mere information Ok Afvis cookies