Driftstatus

NUVÆRENDE DRIFTSITUATION

29/05/20 OF Harrestrup: Afbrydelser på ca ½ delen af området, grundet fejl på fibersamling, 3 teknikere er allerede i området og er ved at lokalisere og løse fejlen.

Update 29/05/20: Problemet er delvist løst, men 30/05/20 vil der være afbrydelser, da vi blæser en ny fiber. Dette vil løse udfordringerne fremadrettet. Vi beklager de gener, som det vil give.

17/02-20 - Ongoing : Issue med Linksys routere. Vi er ved at teste routere fra Linksys for at finde ud af hvorfor de konsekvent bliver ved med at hoppe af. Vi opdaterer så snart  vi har en løsning. Man kan midlertidigt tilslutte en anden router hvis man oplever problemer med Linksys routere. Bemærk at Mac lås kan gøre at i skal kontakte os for at skifte router.

Update: Problemet kan muligvis afhjælpes ved at opsætte ip adressen fast i routeren, kontakt os hvis i har brug for vejledning til det.

PLANLAGTE

Oplever du problemer?

Kontakt os nu

mobil 18 sort 71 99 22 30

email 18 sort  support@gigabit.dk eller via vores Facebook side

Vi benytter Cookies. Cookies gør os bedre i stand til at yde en god service for dig
Mere information Ok Afvis cookies